Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

vkurse.ua

Понеділок, 14 травня 2012, 13:08

На 65-у Каннському кінофестивалі працюватиме "Український павільйон"

З 16 по 26 травня під час кінофестивалю у Каннах буде працювати "Український павільйон", який представить Держагентство України з питань кіно.

"Це 25 метрів кінопосольства України у Франції. Це – діловий майданчик, який надає можливість презентувати всі проекти, які зараз є в розробці і які ми плануємо почати розробляти. Це майданчик для переговорів", – повідомила глава Держагентства Катерина Копилова.

В рамках роботи "Українського павільйону" відбудеться ринковий показ трьох українських фільмів: "Чемпіони з підворіття", "ТотХтоПройшовКрізьВогонь", "У кожного свій Чехов".

Також запланована презентація кінопроектів "Микита Кожум'яка" (повнометражна анімація), "Колесо фортуни: Казка про бідняків", "Іван-сила", "Невідома країна".

На майданчику українського павільйону будуть презентовані кіноподії, які відбудуться в Україні - Одеський міжнародний кінофестиваль та Міжнародний кінофестиваль "Молодість".

Для належного представлення українського кінематографу за кордоном, з державного бюджету було виділено 500 тисяч гривень.

джерело: Український тиждень

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.