Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

pravda.com.ua

П'ятниця, 14 червня 2013, 17:34

Депутатські номерні знаки Кендзьор взяв для Димінського

Екс-нардеп Ярослав Кендзьор спеціальний депутатський номерний знак (АА 0213 ВР) взяв для львівського бізнесмена та політика Петра Димінського.

Про це Кендзьор повідомив у коментарі "Варіантам".

За словами екс-нардепа, спеціальні депутатські номерні знаки він взяв для Димінського, тому що останній попросив його про це. "У мене була квота на депутатські номери, і цю квоту квоту я погодився віддати Димінському. Я його добре знав, ми були у одній команді", – відзначив Кендзьор.

Відзначимо, що номерний знак АА 0213 ВР взяв Кендзьор, але автомобіль ”Бентлі Континенталь Флаїнг Спар” таки належить Петру Димінському. Про це, зокрема, йдеться в публікації Газети по-українськи. У коментарі "Газеті" Димінський зазначає, що машину йому подарував "друг-партнер".

Нагадаємо, видання Українська правда оприлюднила публікацію автопарку народних депутатів. Водночас екс-нардеп Ярослав Кендзьор відхрестився від номерних знаків, які були зареєстровані на його ім'я.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.