Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

школа у Львові

П'ятниця, 26 квітня 2024, 15:09

У Львові планують виділити кошти на проїзд та проживання для учнів, що стали учасників турнірів

школа у Львові

У міськраді напрацювали проєкт ухвали про підтримку обдарованої молоді Львівської МТГ.

Про це йдеться у проєкті ухвали, опублікованій на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 15 квітня 2024 року.

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про затвердження Програми підтримки обдарованої молоді Львівської МТГ.

Згідно з документом, метою програми є створення належних умов для виявлення та підтримки обдарованої молоді, розвитку її інтересів, схильностей та обдарувань.

Програма передбачає затвердження порядку використання коштів на надання одноразової грошової виплати для участі в інтелектуальних турнірах, конкурсах, олімпіадах, змаганнях тощо.

Фінансова підтримка надається учню або учнівській команді та випускнику львівської школи до 1 вересня поточного року у вигляді одноразової грошової виплати, розмір якої не повинен перевищувати 75% загальної вартості витрат на участь в інтелектуальних турнірах, конкурсах, олімпіадах, змаганнях. Вона скеровується лише на проїзд та проживання учасника чи учасників.

Нагадаємо, раніше у міськраді напрацювали проєкт ухвали про придбання спортивного обладнання для закладів освіти Львівської МТГ.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.