Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Понеділок, 6 травня 2024, 13:13

12 травня громадський транспорт у Львові курсуватиме зі змінами

У Львові у неділю, 12 травня, на час забігу напівмарафону "Не зупиняйся!" деякі вулиці будуть закриті для руху транспорту, а частина маршрутів громадського транспорту курсуватиме зі змінами.

Про це повідомила Львівська міська рада. 

На час забігів, з 08:30 до 13:45 год частину вулиць перекриють для руху транспорту. Зокрема, тимчасово закритими будуть пл. Галицька (перетин з вул. Галицькою) – просп. Т. Шевченка – вул. Дж. Дудаєва вул. С. Томашівського – вул. М. Скорика – пл. Є. Маланюка  –  вул. М. Вороного  –  пл. А. Міцкевича  – просп. Свободи – пл. Різні – просп. В. Чорновола – вул. В. Липинського до вул. Б.Хмельницького.

Буде перекрито просп. Свободи в напрямі Оперного театру, просп. Чорновола до перехрестя з вул. Липинського. На кільці вул. Липинського – просп. Чорновола буде можливий поворот із просп. Чорновола в напрямі центру на вул. Липинського в напрямі вул. Єрошенка. Це буде єдиний доступний маневр. Вся вул. Липинського від просп. Чорновола до вул. Б.Хмельницького буде перекрита на час проведення марафону. Кільце вулиць Липинського – Б.Хмельницького буде проїзне в напрямі вул. Б.Хмельницького, а також з вул. Кукурудзяної.

Тож автобусні маршрути, які їдуть цими вулицями, чи перетинають їх, будуть змінені. На час забігу тролейбус №33 та трамвай №7 тимчасово не курсуватимуть. А трамваї №1, №2, №6 та №9 їхатимуть за зміненими маршрутами. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.