Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт трамвайної колії у Львові

city-adm.lviv.ua

Четвер, 5 жовтня 2023, 12:56

У Львові тимчасово змінять курсування двох трамваїв

ремонт трамвайної колії у Львові

Через заміну аварійної колії з 21:00 год трамваї №7 та №9 курсуватимуть за зміненими маршрутами.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 5 жовтня, з 21:00 год на пл. Данила Галицького, 4, на повороті у напрямі пл.Осмомисла, мінятимуть частину аварійної трамвайної колії та демонтовуватимуть дорожні плити.

У зв’язку з цим з 21:00 год трамваї №7 та №9 частково змінять маршрути. Рух автобусів та приватного транспорту майже не зміниться – вони оминатимуть ділянку ремонтних робіт через проїзд перед будівлею, що поруч. 

Трамвай №7 останній рейс за звичним маршрутом з кінцевої зупинки "Погулянка" матиме о 20:47 год. Далі курсуватиме: вул. Татарбунарська – вул. Замарстинівська – вул. Торф’яна та у зворотному напрямі.

Трамвай №9 останній рейс за звичним маршрутом з кінцевої зупинки "Залізничний вокзал" матиме о 20:37 год. Далі курсуватиме: Залізничний вокзал – вул. Вітовського - вул. Руська – вул. Дорошенка – Залізничний вокзал.

"Основні роботи проводитимуть у ніч з четверга на п’ятницю. А вже у п’ятницю всі трамваї мають курсувати за звичними маршрутами. При цьому замощення міжколійного простору ще триватиме. Тому просимо власників приватних авто оминати площу Данила Галицького, обравши альтернативний шлях" – зазначили у ЛКП "Львівелектротранс".

Також водіїв приватних автівок просять не паркуватися поруч з місцем проведення робіт. На ділянці вул. Підвальна, 6 – пл.Данила Галицького – вул. Друкарська до пл. Данила Галицького чергуватимуть інспектори з паркування із залученням евакуатора.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.