Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

трамвай

П'ятниця, 1 березня 2024, 14:27

У Львівелектротрансі хочуть викинути трамваї та тролейбуси вартістю майже 14 мільйонів гривень

трамвай

З балансу підприємства хочуть списати 14 трамваїв та 2 тролейбуси, які не використовують на маршрутах.

Про це йдеться у проєкті ухвали, що опублікована на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 29 лютого 2024 року.

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали, якою пропонують дозволити списати з балансу ЛКП "Львівелектротранс" основні засоби, непридатні для подальшого використання.

Йдеться про 14 трамваїв та два тролейбуси загальною вартість 13 854 073,99 гривень. Згідно з документами, більшість трамваїв 1980-х років випуску, однак серед них є чотири транспортні засоби, які випустили у 2008 році. Також у списку на саписання є два тролейбуси 2006-2008 років випуску.

У пояснювальній записці до ухвали зазначили, що ці трамваї та тролейбуси не використовують на маршрутах та не підлягають ремонту.

 

Нагадаємо, 8 лютого на сесії Львівської міськради депутати погодили списання з балансу ЛКП "Львівелектротранс" 16 тролейбусів вартістю понад 9 мільйонів гривень.

Крім цього, у Львівелектротрансі плануют здати на металобрухт трамвайні колії вартісю понад мільйон гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.