Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівські маршрутки

Вівторок, 23 квітня 2024, 14:02

У Львові погодили списання автобуса Ataman, який торік загорівся під час руху

львівські маршрутки

Комісія міськради погодила списання з балансу АТП № 1 автобуса Ataman та системи автоматичного підрахунку пасажирів вартістю 1,8 мільйона гривень.

Вчора, 23 квітня, під час засідання комісії транспорту, зв'язку та міської мобільності Львівської міськради депутати підтримали проєкт ухвали, якою пропонують дозволити списати з балансу ЛК АТП № 1 основних засобів, непридатних для подальшого використання.

Йдеться про автобус Ataman 2016 року випуску й систему автоматичного підрахунку та обліку пасажирів в онлайн режимі Intranso Smart загальною вартістю 1 896 550 грн.

За інформацією керівника управління транспорту Львівської міськради Ореста Олеськіва, минулого року у цьому автобусі виникла пожежа під час руху на вул. Миколайчука у Львові.

"Списання пов'язане з неприємною подією, яка сталася ще минулого року, коли згорів Ataman на вул. Миколайчука. Йде мова про списання цієї одної одиниці транспорту, а також обладнання автоматичного підрахунку та обліку пасажирів, яке було в автобусі й згоріло разом з ним" – пояснив Олеськів.

Причиною пожежі виявилось коротке замикання електропроводки.

Олеськів додав, що цей автобус Львів отримав від виробника в складі першої партії й у нього був брак.

Нагадаємо, 19 березня комісія Львівської міськради погодила списання 10 автобусів до яких немає запчастин. За інформацією керівника управління транспорту Львівської міськради Ореста Олеськіва, останній раз автобуси експлуатувалися ще у 2016 році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.