Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівські маршрутки

Понеділок, 25 березня 2024, 15:56

У Львові хочуть списати маршрутку та систему підрахунку пасажирів вартістю майже два мільйони гривень

львівські маршрутки

У міськраді напрацювали проєкт ухвали про списання з балансу АТП № 1 автобуса "Атаман" та системи автоматичного підрахунку пасажирів.

Про це йдеться у проєкті ухвали, що опублікована на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 22 березня 2024 року.

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали, якою пропонують дозволити списати з балансу ЛК АТП № 1 основних засобів, непридатних для подальшого використання.

Йдеться про автобус "Атаман" й систему автоматичного підрахунку та обліку пасажирів в онлайн режимі Intranso Smart загальною вартістю 1 896 550 грн.

"У зв’язку з непридатністю основних засобів підприємства для подальшого використання Львівському комунальному автопідприємству № списати з балансу непридатні для подальшого використання основні засоби на загальну суму 1 896 550,00 грн" – йдеться в проєкті ухвали.

У документі зазначили, що всі матеріали потрібно списати, а непридатні частини обладнання здати на металобрухт.

Нагадаємо, 19 березня комісія Львівської міськради погодила списання 10 автобусів до яких немає запчастин. За інформацією керівника управління транспорту Львівської міськради Ореста Олеськіва, останній раз автобуси експлуатувалися ще у 2016 році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.