Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Ю. Мушака, 54

google.com.ua

Середа, 20 березня 2024, 11:03

У Львові планують знести дві будівлі на території терапевтичного відділення на Мушака

вул. Ю. Мушака, 54

У міськраді напрацювали проєкт ухвали про списання з балансу лікарень ультразвукового приладу та двох будівель на вул. Ю. Мушака, 54.

Про це йдеться у проєкті ухвали, опублікованій на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 22 лютого 2024 року.

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про списання з балансу установ охорони здоров’я основних засобів, які непридатні для подальшого використання.

Згідно з документом, йдеться про списання будівлі їдальні та пральні на вул. Ю. Мушака, 54, де знаходиться терапевтичне відділення №2 4-ї міської клінічної лікарні, що входить до складу КНП ЛТМО "Клінічна лікарня планового лікування, реабілітації та паліативної допомоги" (ТМО №2).

Загальна вартість будівель становить 92 717 грн, а площа – понад 160 кв.м. Будівлі мають знести.

А також планують списати й здати на металобрухт ультразвуковий прилад Ultimapa 2009 року випуску вартістю 260 000 грн, яким володіє 6-а міська поліклініка м. Львова.

"У зв’язку з непридатністю основних засобів для подальшого використання КНП "Львівське територіальне медичне об’єднання "Клінічна лікарня планового лікування, реабілітації та паліативної допомоги" списати з балансу непридатні для подальшого використання будівлі їдальні та пральні на вул. Ю. Мушака, 54 загальною вартістю 92 717 грн.

КНП "6-а міська поліклініка м. Львова" списати з балансу підприємства непридатні для подальшого використання основні засоби на загальну суму 260 000 грн" – йдеться в проєкті ухвали. 

Як пояснили вчора на засіданні комісії охорони здоров'я та соціального захисту Львівської міськради, ТМО №2 наразі проводить реконструкцію лікарні на вул. Ю. Мушака, 54 під паліативне відділення. Увесь комплекс лікарні складається з основної та 5 допоміжних будівель. ТМО №2 планує знести 2 допоміжні будівлі – їдальні та пральні, які є напівзруйнованими, а відновити їх неможливо.

Що ж до ультразвукового приладу, то станом на сьогодні 6-а міська поліклініка м. Львова вже закупила новий.

 

Нагадаємо, з лютого 2022 року обов'язки гендиректора Другого ТМО виконує Андрій Миськів. Торік за матеріали ревізій Держаудитслужби правоохоронці відкрили кримінальне провадження щодо ТМО №2.

Додамо, у червні 2021 року депутати міськради прийняли концепцію розвитку галузі охорони здоров’я на території Львівської МТГ, що передбачає злиття львівських лікарень у три територіальні медичні об’єднання.

До другого ТМО – "Клінічна лікарня планового лікування, реабілітації та паліативної допомоги" – входять: 5-а лікарня, лікарня Князя Лева, 4-а лікарня, лікарня "Госпіс".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.