Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Вівторок, 16 квітня 2024, 14:03

Гуртожиток на вулиці Олени Степанівни планують передати у власність Львова

Львівська міськрада

У міськраді напрацювали проєкт ухвали про передачу відомчого гуртожитку на вул. Олени Степанівни, 52-А у власність міста.

Про це йдеться у проєкті ухвали, опублікованій на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради.

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про  прийняття у власність Львівської МТГ від ПрАТ "Львівський локомотиворемонтний завод" відомчого гуртожитку на вул. Олени Степанівни, 52-А. 

Згідно з документом, з цим до міськради звернувся ПрАТ "Львівський локомотиворемонтний завод" 26 лютого цього року.

"Прийняти у власність Львівської МТГ від приватного акціонерного товариства "Львівський локомотиворемонтний завод" гуртожиток на вул. Олени Степанівни, 52-А. Залізничній районній адміністрації здійснити у встановленому порядку приймання-передачу гуртожитку на вул. Олени Степанівни 52-А" – йдеться у документі.

Також обласному комунальному підприємству ЛОР "Бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки" планують доручити внести відповідні зміни до інвентаризаційної справи.

Нагадаємо, ще у листопаді 2015 року Верховна Рада прийняла закон №1076 про передачу гуртожитків у власність територіальних громад.

Також у 2016 році відомчі гуртожитки на вул. Сосенка, 30 та вул. Грунтовій, 5 передали у власність громади Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.