Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Понеділок, 25 березня 2024, 14:43

У Львові планують збільшити видатки на перевезення посадовців мерії

Львівська міськрада

У міськраді напрацювали проєкт ухвали про збільшення статутного капіталу ЛКП "Ратуша-сервіс" до 353 мільйонів гривень.

Про це йдеться у проєкті ухвали, опублікованій на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 21 березня 2024 року.

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про визначення розміру статутного капіталу ЛКП "Ратуша-сервіс", яке займається транспортними послугами та послугами з прибирання приміщень й відвідування вежі.

Зокрема, для забезпечення ефективної роботи підприємства цьогоріч планують визначити розмір його статутного капіталу у 353 млн грн. 

"Збільшити статутний капітал ЛКП "Ратуша-сервіс" на 50 000 000 грн та визначити його розмір у сумі 353 310 458 грн 54 коп." – йдеться в проєкті ухвали.

У пояснювальній записці до проєкту ухвали вказано, що поповнення статутного капіталу цього підприємства з бюджету Львова зумовлене забезпеченням виконання його завдань та функцій.

Нагадаємо, що Львівська міськрада неодноразово замовляє послуги перевезення у ЛКП "Ратуша-сервіс". Зокрема станом на червень 2023 року, починаючи з початку року, міськрада замовила послуги з службового перевезення чиновників на 5,7 мільйона гривень у ЛКП "Ратуша-сервіс".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.