Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Четвер, 4 квітня 2024, 14:55

У Львові з'явиться нове комунальне підприємство у сфері культури

Львівська міськрада

У міськраді напрацювали проєкт ухвали про перейменування ДКП Кінотеатр "Київ" у ЛКП "Незламне мистецтво".

Про це йдеться у проєкті ухвали, опублікованій на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 27 березня 2024 року.

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали, якою пропонують перейменувати ДКП Кінотеатр "Київ" у ЛКП "Незламне мистецтво". 

"З метою створення якісних умов та можливостей розвитку мистецтва у м. Львові, формування системи реабілітації через культуру, задля підтримки, збереження, переосмислення, ревіталізації та популяризації культурної спадщини перейменувати державно-комунальне підприємство – кінотеатр "Київ" у ЛКП "Незламне мистецтво" – йдеться в проєкті ухвали.

Також статутний капітал ЛКП "Незламне мистецтво" планують встановити  у розмірі 3 600 000 грн.

У проєкті ухвали вказано, що уповноваженим органом ЛКП "Незламне мистецтво" є виконавчий комітет Львівської міської ради.

Також міськрада вирішила надати цьому підприємству право оперативного управління на приміщення загальною площею 74,2 кв.м, що на Площі Ринок, 21 у Львові.

Нагадаємо, що у квітні 2017 року Львівська міська рада офіційно ліквідувала кінотеатри ім. Б. Хмельницького, "Київ" та "Дзвін". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.