Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Вівторок, 16 квітня 2024, 12:24

У Львові планують створити фонд для розвитку соцінфраструктури та ліквідації наслідків ракетних ударів

Львівська міськрада

У міськраді напрацювали проєкт ухвали про створення цільового фонду розвитку соціальної інфраструктури Львівської МТГ.

Про це йдеться у проєкті ухвали, опублікованій на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 15 квітня 2024 року.

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали, якою пропонують створити цільовий фонд розвитку соціальної інфраструктури Львівської МТГ.

"З метою акумулювання коштів для цільового фінансування заходів щодо розвитку соціальної інфраструктури та ліквідації наслідків збройної агресії РФ проти України: створити у складі спеціального фонду бюджету Львівської МТГ цільовий фонд розвитку соціальної інфраструктури Львівської МТГ, затвердити Положення про цільовий фонд розвитку соціальної інфраструктури Львівської МТГ" – йдеться у документі.

Згідно з ухвалою, джерелами формування цього Фонду будуть:

- добровільні внески підприємств, установ та організацій;

- добровільні внески фізичних осіб;

- інші надходження не заборонені законодавством України.

Кошти Фонду використовуватимуться для фінансування заходів щодо розвитку соціальної інфраструктури Львова та ліквідації наслідків збройної агресії РФ проти України. У цей перелік входять:

- роботи, пов’язані з поліпшенням технічного стану, благоустроєм, впорядкуванням об’єктів соціальної сфери та прилеглих до них територій;

- здійснення фінансування пріоритетних заходів соціального спрямування, які визначаються річними програмами соціально-економічного та культурного розвитку Львівської МТГ;

- наукові дослідження, проєктні та проєктно-конструкторські розроблення для виконання заходів розвитку міської інфраструктури;

- ліквідація наслідків збройної агресії РФ проти України.

Перелік всіх обраних об’єктів для фінансування буде затверджуватися Львівською міською радою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.