Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. С.Бандери

Вівторок, 20 лютого 2024, 11:52

У Львівелектротрансі планують здати на металобрухт трамвайні колії вартісю понад мільйон гривень

вул. С.Бандери

З балансу підприємства хочуть списати демонтовані трамвайні колії з вул. Т. Шевченка та з вул. С. Бандери. 

Про це йдеться у проєкті ухвали, що опублікована на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 19 лютого 2024 року.

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали, якою пропонують дозволити списати з балансу ЛКП "Львівелектротранс" необоротних матеріальних активів непридатних для подальшого використання. Йдеться про демонтовані трамвайні колії з вул. Т. Шевченка та з вул. С. Бандери. 

Згідно з документами пропонують списати з балансу демонтовану трамвайну колію з вул. С. Бандери протяжністю 1912 погонних метрів на загальну суму 521 033,00 грн, а також трамвайну колію з вул. Т. Шевченка протяжністю 2511,9 погонних метрів на загальну суму 495 035,00 грн.

Колії повинні здати на брухт згідно з актами отриманих зворотних матеріалів. 

Нагадаємо, у 2019 році комісія інженерного господарства міськради затвердила прокладання у місті 15 тролейбусних та 10 трамвайних маршрутів, серед яких було будівництво трамвайної лінії на вул. Княгині Ольги (від Аквапарку до вул. Трускавецької).

Також у жовтні 2019 року на сайті міськради зареєстрували петицію з вимогою запустити тролейбус на вулицю Пасічну.

Додамо, у 2020 року Львівські депутати звернулися до міського голови Львова з вимогою створення у місті швидкісної трамвайної лінії Аквапарк-Головна пошта.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.