Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські маршрутки

Четвер, 28 вересня 2023, 10:11

У Львові тимчасово змінили курсування чотирьох маршруток

львівські маршрутки

Через заміну аварійної трамвайної колії на площі Данила Галицького маршрутки № 29, 37, 39 та 61 об'їжджатимуть цю ділянку.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Вчора, 27 вересня, о 22:00 год на пл. Данила Галицького, 4, на повороті у напрямі вул. Підвальної, розпочали міняти частину аварійної трамвайної колії та демонтовувати дорожні плити. 

Через це сьогодні автобусні маршрути № 29, 37, 39 та 61 здійснюватимуть об’їзд місця проведення робіт вулицею Друкарською та площею Данила Галицького.

Водіїв просять не паркувати тут свої автівки.

"Визначених зупинок автобуси оминати не будуть, але для проїзду у цій локації дещо відхилятимуться від схеми руху – їхатимуть через вул. Друкарську та пл. Данила Галицького – де їздить приватний транспорт. Тому просимо водіїв не паркувати завтра свої автівки на цих ділянках: тут увесь день чергуватимуть інспектори з паркування" – наголосили в управлінні транспорту Львівської міськради.

У ЛКП "Львівелектротранс" додали, що на пл. Данила Галицького буде замінено 33 м аварійної колії. Також замінять і дорожні плити. Замість них міжколійний простір буде замощено бруківкою: використають повторно ту, що була демонтована раніше під час ремонту інших вулиць.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.