Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівські маршрутки

Фб Smart Ticket Technology

П'ятниця, 15 березня 2024, 11:25

На Львівщині впровадили облік готівки на приміських та міжміських маршрутах

львівські маршрутки

Наразі облік готівки відбувається на маршруті Львів АС-2 – Монастирок – Рава-Руська.

Про це повідомили на сторінці Е-квиток на Львівщині/Smart Ticket Technology у Facebook.

У Львівській області до повного обліку безготівкових оплат за проїзд додався ще й облік готівки. Наразі він відбувається на маршруті №577 Львів АС-2 – Монастирок – Рава-Руська.

Зокрема, при отриманні від пасажирів оплати за проїзд готівкою, водій обирає на валідаторі відповідний тариф (валідатор друкує пасажиру квиток). Далі ця інформація через валідатор фіксується в системі АСООП і направляється на сервер ДПС для фіскалізації. Відповідно не лише відбувається облік пасажиропотоку, а й обіг готівкових коштів у громадському транспорті стає прозорим.

Як заявили у ТОВ "Smart Ticket Technology", далі планується впровадження обліку готівки на всіх приміських та міжміських маршрутах області. 

Нагадаємо, 30 листопада 2023 року у всіх приміських та міжміських автобусних маршрутах області запрацював безготівковий розрахунок.
 
Додамо, 23 січня, через систематичне порушення водіями автобусів на приміських та міжміських маршрутах Львівської області алгоритму роботи із валідаторами, ТОВ "Smart Ticket Technology" запровадив ініціативу "громадський контроль". Вона передбачає 200 грн кожному, хто зафіксує і передасть на гарячу лінію факт порушення з боку водіїв. За період її дії гаряча лінія вже прийняла близько 500 скарг.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.