Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівські маршрутки

Четвер, 17 серпня 2023, 15:00

У Львові через ремонт моста в Малехові одна з маршруток курсуватиме з розривом руху

львівські маршрутки

Для пасажирів маршрутки №1А біля моста у Малехові організують пересадку в інший автобус цього маршруту.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Відзавтра, 18 серпня, міський маршрут №1А курсуватиме з "розривом руху" через ремонт моста у селі Малехів біля Львова.

Зокреа, автобуси їхатимуть від Дублян до місця проведення ремонтних робіт, далі пасажири мають пересісти в інший автобус, що чекатиме на протилежній стороні. Так само маршрут працюватиме і в зворотному напрямі. 

"Оплачувати за один проїзд потрібно буде один раз в межах двох кінцевих зупинок "Львів, пл. Галицька – Дубляни". На маршруті №1А діє безготівкова оплата проїзду, всі поїздки, в тому числі оплачені готівкою, фіксуються в АСОП. Контролери, що працюють на маршруті, перевірятимуть оплату. Пасажирам, які оплачують готівкою, слід зберігати паперовий квиток впродовж всієї поїздки – саме він дозволить безоплатно пересісти на інший автобус у Малехові та продовжити свою поїздку" – зазначили в управлінні транспорту Львівської міськради.

Нагадаємо, через ремонт мосту на трасі Київ-Чоп у Малехові, міські автобуси №1А та №60 з 15 серпня курсують за зміненим маршрутом.

 Нагадаємо, міст у Малехові побудований у 1961 році, його довжина – 18,5 м. На ремонт мостового переходу передбачено 55 млн грн з державного бюджету. Ремонтуватиме міст підрядна організація ТОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл". Закінчити ремонтні роботи планують наприкінці цієї осені.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.