Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

готель-ресторан у Брюховичах

city-adm.lviv.ua

Четвер, 18 квітня 2024, 13:07

Власник ресторану у Брюховичах захопив територію місцевої школи

готель-ресторан у Брюховичах

Наразі міськрада Львова готує відповідне звернення в поліцію.

Про це повідомляє департамент містобудування Львівської міської ради на своїй сторінці у Фейсбуці.

Готель-ресторан "Акваріус", що на вул. Макаренка, 6 у Брюховичах, захопив територію місцевої школи № 41, з якою межує, а також охоронну зону, де розміщені електричні мережі. 

"Свого часу власники цього комплексу на час будівництва звели тимчасовий паркан. Будівництво завершили, а тимчасовий паркан, який став ще й аварійним, не розібрали. Через це офіс Львівської громади у Брюховичах неодноразово скеровував власнику вимоги та складав протоколи щодо неналежного утримування паркану.

По сусідству – шкільний спортивний майданчик, на якому завжди багато учнів. Власник ресторану таки забрав аварійний старий паркан. Але коли почав заливати капітальну бетонну конструкцію нового паркану – захопив територію школи, електричні опори, які входять до охоронної зони. З'ясувалося також, що ще за часів селищної ради відгородив частину стежки, яка є у комунальній власності" – наголосили у міськраді. 

За інформацією управління державного контролю за використанням та охороною земель Львівської міськради, у таких діях власника ресторану є всі ознаки кримінального злочину, тому готуватимуть відповідне звернення в правоохоронні органи. 

"Позиція міста – звільнити самовільно захоплену територію школи, розібрати паркан, відтак повернути межі, визначені документами" – йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.