Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пам'ятні заходи

lvivoblrada.gov.ua

П'ятниця, 26 квітня 2024, 14:40

У Львові вшанували пам’ять загиблих у Чорнобильській катастрофі

пам'ятні заходи

Сьогодні відбулись пам'ятні заходи щодо вшанування загиблих внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС.

Про це повідомила пресслужба Львівська обласна рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 26 квітня, у Львові відбулися пам'ятні заходи щодо вшанування загиблих внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС.

"У день 38-их роковин найбільшої в історії катастрофи в ядерній енергетиці, громадськість Львова, обласна й міська влада, депутати Львівської обласної ради, представники чорнобильських організацій вклонилися і поклали квіти до пам’ятного знаку "Героям і жертвам Чорнобиля".

У пам'ять про загиблих та постраждалих від вибуху на Чорнобильській АЕС відбулася екуменічна панахида" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, 26 квітня 1986 року на четвертому енергоблоці Чорнобильської АЕС сталися два вибухи. Аварія забрала життя тисяч людей і завдала непоправної шкоди екології. В Україні щороку вшановують пам'ять усіх людей, хто загинув чи постраждав від цієї катастрофи, а також вшановують ліквідаторів наслідків аварії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.