Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

myvin.com.ua

Вівторок, 2 липня 2013, 16:14

На Львівщині відбувся патріотичний молодіжний табір "Крушина"

На Львівщині відбувся молодіжний патріотичний табір “Крушина”, який тривав з 16 до 30 червня у с. Нижня Стинава Стрийського району.

Організатори заходу – управління сім’ї та молоді департаменту з питань освіти, науки, сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації спільно з ГО «Сокіл», повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Зазначимо, що основними завданнями табору, окрім оздоровлення та відпочинку, є патріотичне виховання молоді, залучення молоді до занять з фізичної культури та спорту, пропагування здорового способу життя, формування навиків з пішохідного туризму, мандрівництва, табірництва, задоволення естетичних смаків, бережливе ставлення до природи, а також формування у дітей та молоді національної свідомості, любові до свого народу, його історії, культурних та історичних цінностей.

Як повідомляють організатори табору, також важливою ідеєю заходу стало вшанування учасників національно-визвольних змагань першої половини XX століття. В рамках цього заплановано здійснити благоустрій криївки, розташованої в урочищі “Крушина”, а також благоустрій березового хреста в пам`ять вояків УПА, полеглих у с. Нижня Стинава.

Варто відзначити, що захід відбувся за фінансової підтримки (10 тис. грн.) управління сім’ї та молоді департаменту з питань освіти, науки, сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.