Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

panorama-mukachevo.com

Четвер, 17 травня 2012, 18:10

Львівська ОДА розпочала підготовку до виборів

Голова Львівської ОДА Михайло Костюк видав розпорядження про створення робочої групизі сприяння проведенню чергових виборів народних депутатів України від 28 жовтня 2012 року. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

У Львівській ОДА було проведено нараду-семінар з відповідальними працівниками відділів адміністрування Державного реєстру виборців райдержадміністрацій та міськвиконкомів міст обласного значення щодо вирішення проблемних питань організаційного забезпечення матеріально-технічного укомплектування виборчих комісій під час підготовки та проведення чергових виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року.

Підсумовуючи нараду, заступник голови - керівник апарату Іван Груник наголосив на обов'язковості видачі аналогічного розпорядження у районах та містах обласного значення, на особистій відповідальності голів райдержадміністрацій та міських голів міст обласного значення за належне матеріально-технічне забезпечення виборчих дільниць, а також на необхідності дотримання виборчого законодавства.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.