Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

wikihow.com

Понеділок, 12 серпня 2013, 12:55

На вихідних на Львівщині втопилося 3 особи

9 серпня близько 14:00 у с. Тишковичі Мостиського району під час купання в місцевому озері втопилися 2 особи.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Львівській області. 

Один з потопельників - житель м. Львова, 1985 року народження, якого без свідомості вилучено з води відпочиваючими на березі свідками події, та доставлено до реанімаційного відділення Мостиської центральної районної лікарні, де о 16:40 він помер.

Другий загиблий - 1970 року народження, місцевий житель, тіло якого о 23:05 виявлено та вилучено з води водолазами аварійно-рятувальної маневрової групи Львівської центральної рятувально-водолазної служби. Причини події з’ясовуються правоохоронними органами. Проводиться дослідча перевірка.
9 серпня о 23:43 до рятувальників надійшло повідомлення від чергового Жовківського РВ МВС про те, що в с. Лавриків Жовківського району на березі штучного водоймища знайдено речі та паспорт жителя с. Гроджів Жовківського району, 1961 року народження. Наступного дня о 12:20 водолазами аварійно-рятувальної маневрової групи Львівської центральної рятувально-водолазної служби тіло було витягнуто з води, без ознак насильницької смерті.

11 серпня о 23:48 до оперативно-диспетчерської служби ДСНС Львівщини надійшло повідомлення, що на березі кар’єру поблизу с. Ясниська Яворівського району виявлено одяг жителя м. Львова вул. Шевченка 412, 1965 року народження, якого розшукують друзі з якими він відпочивав. За даним фактом ведеться слідство.

Загалом з початку року на території Львівської області виявлено 62 загиблі особи, з них 10 дітей. Підрозділами ДСНС на воді врятовано 9 осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.