Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

http://www.narodna.in.ua

Вівторок, 22 травня 2012, 09:31

Прокуратура Львівщини обіцяє вирішити земельні проблеми мешканців м. Дубляни

Прокуратура Львівської області забезпечить законне вирішення земельних проблем мешканців м. Дубляни. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Вчора, 21 травня, відбулося зібрання мешканців Дублян, які вимагають забезпечення дотримання законності при вирішенні судових спорів за позовами прокурора району щодо наданих їм Дублянською міською радою земельних ділянок.

Нагадаємо, йдеться про позови щодо скасування рішень зазначеного органу місцевого самоврядування з приводу безоплатної передачі земельних ділянок громадянам у м. Дубляни та у с. Малі Підліски Жовківського району. Підставою для оскарження таких рішень стали численні порушення в ході їх прийняття вимог земельного та містобудівного законодавства.

Ці позови, об'єднані в одне провадження, перебувають на розгляді Львівського апеляційного адміністративного суду. Окрім того, цим же судом задоволено клопотання інших мешканців Дублян про продовження судового розгляду їхнього позову щодо скасування державних актів на землю, виданих на підставі вищевказаних рішень міської ради.

Зазначене питання і надалі перебуває на контролі прокуратури Львівської області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.