Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

фото vestnik.in.ua

Вівторок, 22 травня 2012, 10:02

На Львівщині лише у травні у ДТП травмовано 14 дітей

Лише у травні у Львові сталося 13 ДТП, внаслідок яких травмувалось 14 дітей. Проте за чотири місяці цього року сталося 18 ДТП за участі неповнолітніх у яких травмувалось 19 дітей. Про це повідомляє прес-служба ДАІ у Львівській області.

Аналізуючи ДТП за участю дітей, слід зазначити, що найчастіше діти травмуються як пішоходи та пасажири легкових авто, а також як водії велосипедів.

Тому особливу увагу потрібно звернути на ті помилки, які найчастіше вчиняють діти-пішоходи. Це - неочікуваний вихід на проїжджу частину дороги, вихід на дорогу у недозволеному місці чи місці з поганою оглядовістю.

18 травня о 15.50 годині у Львові на перехресті вул. Беринди – просп. Свободи жінка-водій трамваю, 1958 року народження, скоїла наїзд на пішохода, 20-річного хлопчика, який унаслідок ДТП отримав тілесні ушкодження. Попередньо встановлено, що дитина раптово вийшла на дорогу.

19 травня о 10.40 годині у Львові на вул. Липинського, 50 відбулось зіткнення між автомобілями «Форд Ескорт», яким керував 48-річний водій, та автомобілем «БМВ» під керуванням 37-річного водія, який від отриманого інерційного руху зіткнувся з автомобілем «Опель» під керуванням 35-річного водія. Унаслідок даної пригоди водій та троє пасажирів автомобіля «Форд Ескорт» отримали тілесні ушкодження, серед яких - дівчинка, 2010 року народження.

Крім того, 20 травня о 19.05 годині у Львові на перехресті вул. Повітряна-Роксоляни водій велосипеда «Формула», 14-річний хлопчик, скоїв зіткнення з автомобілем «Кіа» під керуванням 27-річного водія, внаслідок чого водій велосипеда отримав тілесні ушкодження. Попередньо встановлено, що велосипедист не виконав вимог дорожнього знаку «Дати дорогу».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.