Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

credo-ua.org

Вівторок, 10 вересня 2013, 14:36

У Львові дискутуватимуть про вплив соцмереж на формування політичної культури

12 вересня у Львові в книгарні "Є" відбудеться піблічна подіумна дискусія "Політична культура та Європейська історія: Як соціальні мережі та сучасні засоби комунікації впливають на формування нової політичної культури?"  

Про це Варіанти повідомили організатори заходу.

В рамках дискусії обговорюватимуться вищезазначені теми з огляду на становлення демократичної політичної культури в Україні.

Особлива увага приділятиметься при цьому історично-культурним передумовам, які суттєво впливають на посткомуністичне сьогоденняі розвиткові сучасних медій, які часто випереджають звичний хід та розвиток подій.

Під час дискусії обговорюватимуться такі питання:

  • Зв’язок політичної культури та Європейської історії на прикладі європейських країн (Австрія, Німеччина та Великобританія)

  • Яку роль відіграє до-комуністичний, демократичний досвід західноукраїнських областей на становлення демократичної політичної культури в Україні?

  • Що було визначальним для становлення політичної культури в Україні?

  • Чи відбувається перенесення форм громадянської активності у глобальну мережу? Яку роль відіграють при цьому соціальні медіа та сучасні засоби комунікації?

  • Чи можна прирівняти активність у віртуальних об’єднаннях і групах із реальними формами демократичної співучасті громадян?

Робочими мовами дискусії будуть українська та німецька із синхронним перекладом. Для участі, прохання зареєструватися до 11 вересня 2013 р. за адресою: banakh@irf.kiev.ua

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.