Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

alfa-kiev.org.ua

Четвер, 12 вересня 2013, 13:50

Засуджено мешканця Львівщини за нелегальне використання спецзасобів

Набув чинності вирок Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області у кримінальному провадженні стосовно місцевого мешканця, котрий незаконно використовував спеціальні технічні засоби негласного отримання інформації.

 

Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України.

Встановлено, що 28-річний мешканець Дрогобицького району придбав у Львові два спеціальні технічні пристрої закамуфльовані під брелок автомобільної сигналізації та кулькову ручку із вмонтованими мініатюрними відеокамерами та мікрофонами.

Ці пристрої правопорушник мав наміри незаконно використати для прихованого запису розмови з посадовцем м.Дрогобича під час вирішення особистих питань.

20 червня співробітники СБУ затримали чоловіка на «гарячому» під час здійснення прихованого фіксування приватної бесіди в робочому кабінеті одного із посадовців Дрогобича.

Суд визнав правопорушника винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.359 (незаконне придбання та використання спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації) Кримінального кодексу України та призначив покарання у вигляді штрафу в розмірі 5 100 гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.