Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кабмін

www.telegraf.in.ua

Вівторок, 22 травня 2012, 17:16

Україна готова щорічно надавати Афганістану півмільйона доларів

У 2015-2017 роках з держбюджету України виділятимуть щорічно на допомогу Афганістану суму, еквівалентну 500 тис. дол. США.

Кабінет Міністрів України 21 травня схвалив проект указу Президента України «Про надання гуманітарної допомоги на потреби Уряду Ісламської Республіки Афганістан.

Проект указу розроблено «з метою надання підтримки Україною багатонаціональним міжнародним зусиллям у справі відновлення та забезпечення тривалого миру і стабільності в охопленій збройним конфліктом Ісламській Республіці Афганістан. Збройний конфлікт, який триває на території цієї країни понад 20 років, завдав значної шкоди економіці Афганістану, соціальному і гуманітарному становищу населення. Необхідність міжнародної підтримки уряду цієї країни була проголошена під час Міжнародної конференції з Афганістану, яка відбулася у грудні 2011 у м. Бонн», - зазначено у повідомленні.

Джерело: УНІАН

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.