Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Освіта

uk.wikipedia.org

Вівторок, 24 вересня 2013, 13:57

Львівській українській гімназії присвоїли ім’я Олени Степанів

Львівській українській гуманітарній гімназії з поглибленим вивченням українознавства та англійської мови вчора ухвалою сесії було присвоєно ім’я видатної громадянської діячки Олени Степанів.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради. 

Тож відтепер цей навчальний заклад буде називатись - Львівська українська гуманітарна гімназія з поглибленим вивченням українознавства та англійської мови імені Олени Степанів.

Як ідеться у інформаційній довідці до ухвали, перед присвоєнням відбулось громадське обговорення цієї ініціативи. Відтак «було одноголосно прийнято рішення підтримати присвоєння гімназії імені Олени Степанів, яка внесла вагомий вклад у боротьбу за незалежність і розбудову української держави, зробила значний внесок у розвиток української освіти та науки».

 Довідка. Олена Степанів – видатна українська політична і громадська діячка, героїня національно-визвольних змагань, старшина української армії, хорунжа легіону УСС, педагог, вчений-географ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.