Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

tsn.ua

Середа, 9 жовтня 2013, 18:23

В міліції досі немає підозрюваних у вбивстві співвласника IT-компанії

Наразі відпрацьовується три основні версії вбивства співвласника IT-компанії Nravo Романа Микити, проте досі міліція не має підозрюваних.

Про це на прес-конференції повідомив начальник МВС у Львівській області Олександр Рудяк, передає кореспондент Варіантів.

"Стосовно вбивства Микити, мені час від часу поступають дзвінки. Фактично відпрацьовується три основні версії, які в нас і були. На даний момент підозрюваного, затриманого, чи якоїсь іншої особи, яка б мала причетність до того чи іншого моменту ми не бачимо", – повідомив Олександр Рудяк.

Оперативна справа знаходиться у слідчому управлінні області, в слідчому управлінні центрального апарату. Оперативне супроводження проводить управління карного розшуку.

Нагадаємо, підприємця Романа Микиту зарізали в його будинку 26 серпня, завдавши десять ножових поранень. Зараз вже відкрито кримінальне провадження, слідство вивчає версію вбивства через його бізнес.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.