Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

харчове отруєння

ukr.obozrevatel.com

Середа, 30 жовтня 2013, 17:00

Уже 28 осіб госпіталізовано через отруєння курятиною з львівського супермаркету

харчове отруєння

Кількість осіб, які були госпіталізовані львівську лікарню з отруєнням через споживання курей-гриль з місцевого супермаркету, збільшилася до 28 осіб (серед них - 4 дітей).

Про це повідомляє прес-служба Державної санітарно-епідеміологічної служби України.

Усім госпіталізованим встановлено попередній діагноз "харчова токсикоінфекція". 

Нагадаємо, із 25 по 30 жовтня 2013 р. у Львівській області було зареєстровано спалах гострої кишкової інфекції

Усіх захворілих зі скаргами на підвищення температури тіла до 38-39,5 градусів, нудоту, блювоту, багаторазовий пронос, загальну слабкість було госпіталізовано до Львівської обласної інфекційної лікарні (21 особа), до Центральної міської інфекційної лікарні м. Самбір Львівської області (4 особи), та по одній особі в інфекційних відділеннях Центральної міської лікарні м. Нововолинськ Волинської області, Славутської Центральної районної лікарні та ДЗ "СМСЧ-4" м. Нітишин Хмельницької області. Усім госпіталізованим встановлено попередній діагноз: "Харчова токсикінфекція".

За попередніми результатами розслідування спалаху, проведеного головним управлінням Держсанепідслужби у Львівській області, встановлено, що всі постраждалі споживали кури гриль, які придбали 23-25 жовтня 2013 р. в супермаркеті "Арсен", що розташований за адресою м. Львів, вул. Чорновола, 93.

Через масове отруєння правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.