Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

шевців андрій

city-adm.lviv.ua

Четвер, 12 грудня 2013, 18:48

Посадовцю Львівської міськради світить кримінал через блокування дороги

шевців андрій

Начальник управління внутрішньої політики Львівської міськради Андрій Шевців отримав повідомлення від правоохоронців про підозру у блокуванні транспортних комунікацій, тобто, кримінального правопорушення.

Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

Також йому надано копію клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання, де його зобов’язують не відлучатись від населеного пункту, де він зареєстрований, проживає чи перебуває, без дозволу слідчого, прокурора або суду.

У повідомленні про підозру зазначено: «Встановлено, що 26.11.2013 приблизно о 00 год 30 хв на 517 км + 200 м дороги «Київ – Чоп», поблизу с. Гамаліївка, Пустомитівського району Львівської області, Шевців Андрій Володимирович організував блокування транспортних комунікацій – відрізку дороги «Київ – Чоп», шляхом влаштування перешкод, які виразились у постійному реверсному пересуванні невстановленої групи людей в кількості приблизно 50 осіб, по проїзній частині дороги від одного боку до іншого».

«Звинувачення, які мені висувають, вважаю дивними і надуманими», - зазначив Андрій Шевців.

Нагадаємо, начальник управління внутрішньої політики Львівської міськради Андрій Шевців є також співкоординатором львівського Євромайдану.

До слова, через перекриття дороги в Гамаліївці міліція також відкрила кримінальне провадження стосовно студентів УКУ.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.