Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

черга

now-here-this.timeout.com

Середа, 26 лютого 2014, 11:28

Половина Львівщини просить посад, і злодії, зокрема, – нардеп

черга

Народний депутат від "Батьківщини" Ігор Васюник просить не дзвонити до нього і не просити посад.

Про це він написав у своєму Facebook.

"Я прошу всіх, хто має мій телефон/email, ПРОШУ, не дзвоніть мені з проханням влаштувати Вас, ваших друзів/кума/свата/брата «на якісь посади». Я не хочу торкатись зараз теми хто був і не був на Майдан…Але якби ви бачили (!) як один за одним зносять тіла до Михайлівського собору та біля готелю Козацього, загиблих віком як мої діти, ви б мені не дзвонили ще в перший день жалоби посприяти влаштувати вас на посаду. Ви чудово знаєте і я не раз висловлювався тут і при зустрічах, що для мене особисто і деяких моїх колег (підкреслюю це, бо для решти виявляється було по-іншому) це була боротьба не за владу, а за майбутнє держави. А після пережитого і побаченого в Києві – для мене це вже питанням честі та обов’язку!

Серед «претендентів» - колишні злодії… Хол готелів Київ, Україна та Національного – половина Львівської області стоїть за посадами! Майте совість!!! Якщо Ви дійсно професійні і люди команди – Вас і так побачать.

Дякувати Богу, що зробили перерву до четверга – змушений просто виїхати до Львова. Не заздрю С. Кубіву – до нього ще більша черга!"

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.