Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

володимир зуб

П'ятниця, 23 травня 2014, 16:47

Голодування працівників 4-ї стоматологічної поліклініки – це шантаж, – Зуб

володимир зуб

Начальник Управління охорони і здоров’я ЛМР Володимир Зуб сказав, що працівники 4-ї стоматологічної поліклініки, які голодують з вимогою звільнення головного лікаря Галини Ляльки, займаються шантажем.

Про це він заявив сьогодні у коментарі журналістам.

"Вони вимагають, щоб головний лікар написала заяву на звільнення. Ніде, жодним чином, законодавство цього не передбачає. Головний лікар може звільнитись лише за власним бажанням. А шантажувати голодуванням – це неправильно. Більше того, вчора відбулися збори трудового колектива, було 50% присутніх і всі підтримали головного лікаря та засудили дії цих 17 чоловік, які оголосили голодування", - заявив Володимир Зуб.

Володимир Зуб також повідомив, що буде проведене таємне голосування, під час якого усі члени лікарського колективу зможуть проголосувати за звільнення головного лікаря Галини Ляльки.

"Ми пропонуємо, відповідно до існуючої нормативної бази, ще раз провести збори трудового колективу, щоб вони були легітимними (для цього, якщо я не помиляюсь, мінімум три чверті колективу повинні бути присутні) та всім членам колективу проголосувати шляхом таємного голосування, в підтримку, або ні головного лікаря", - зазначив Зуб.

Нагадаємо, 22 травня, працівники 4-ої стоматологічної поліклініки, які вимагають звільнення з посади головного лікаря Галини Ляльки, почали голодування та перенесли свій пікет в коридор Львівської міськради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.