Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

цвк

texty.org.ua

Неділя, 25 травня 2014, 18:02

ЦВК дозволила голосувати після 20.00

цвк

Виборці, які потрапили на територію виборчої дільниці до 20.00, можуть проголосувати і після цього часу.

Про це повідомили у Центральній виборчій комісії, пише "Дело".
 
Водночас голосування виборців на дострокових президентських виборах в Україні не може бути продовжено після 20.00 навіть на тих виборчих дільницях, які почали свою роботу набагато пізніше визначеного часу.

"Ми наполегливо вимагатимемо від усіх окружних виборчих комісій , а ті в свою чергу - від дільничних виборчих комісій, що є строго певний час у законі - 20.00. І після 20 годин ніякого продовження голосування бути не може" , - сказав заступник голови ЦВК Андрій Магера на брифінгу в неділю.

Він зазначив , що дане нагадування стосується в першу чергу тих ділянок , які знаходяться на території Донецької та Луганської областей і були відкриті набагато пізніше , ніж це передбачено законом ( пізніше 8.00) .

Це ж стосується й інших виборчих дільниць на території України , які не змогли почати роботу у встановлений час.

Водночас, зазначив він, виборці, які увійшли на територію виборчої дільниці до 20.00, але не встигли проголосувати до цього часу, можуть проголосувати і по завершенні відведеного часу на голосування, тобто віддати свій голос після 20.00, але у випадку, якщо до цього часу вони встигли потрапити на територію ділянки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.