Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

волейбол

ncivs.ru

Середа, 11 червня 2014, 11:30

"Барком-Кажани" вибороли друге місце на турнірі з паркового волейболу

волейбол

Під час турніру з паркового волейболу, який відбувся у місті Виноградне, Тернопільської області, гравці ВК «Барком-Кажани» вибороли друге місце.

Про це повідомила прес-служба ВК "Барком-Кажани".

Участь у змаганнях взяло сім команд із різних міст західної України.

Перше місце – зайняла волейбольна команда з міста Ярмолинці, до складу якої увійшли гравці з команд Суперліги. Третє зайняла команда з міста Снятин.

"У підгрупі ігри виявились досить цікавими – не дивлячись на те, що рівень команд різний, починаючи від аматорського, закінчуючи професіоналами. Ми грали з командами з Теребовлі та міста Виноградне. У матчах з волейболістами з Теребовлі вибороли перемогу з рахунком 2:1. До речі, команда-переможець з міста Ярмолинці у підгрупі програла команді Снятина, але за рахунок кращої різниці партій – все рівно посіла перше місце", - розповів заступник головного тренера ВК "Барком-Кажани" Владислав Лазарчук.

За його словами, наразі участь ВК "Барком-Кажани" у турнірах – закінчена. Цього тижня волейболісти підуть на літні канікули.


Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.