Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

ru.wikipedia.org

Вівторок, 17 червня 2014, 10:36

Львівська ОДА разом з громадою виступили проти передачі КП «Миколаївводоканал» у концесію Дубневичам

Львівська ОДА підтримала рішення громади Миколаїва про недоцільність передачі комунального підприємства «Миколаївводоканалу» ТзОВ «Енергія-Новий Розділ». 

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Львівської ОДА. 

Збори громади Миколаїва 15 червня ухвалили «обговорення питання передачі у концесію МКП «Миколаїводоканал» припинити» та підтримати рішення попередніх громадських слухань (29.05.2014): «відмовити Миколаївській міській раді у наданні громадою згоди на передачу МКП «Миколаївводоканал» у концесію», - зазначено у повідомленні. 

Рішення з приводу передачі МКП «Миколаївводоканал» у концесію Миколаївська міська рада приймала без обговорення з громадськістю, - нагоошено у повіомленні. 

Директор департаменту ЖКГ Львівської ОДА Андрій Ільків зазначив, що прийняття цього рішення міськими депутатами без громадських слухань є недопустимим.

Голова громадських слухань Роман Тенета розповів, що попри бажання відстороненого від посади міського голови м. Миколаєва Ігоря Хімчака та групи підконтрольних йому депутатів продовжити процес передачі МКП «Миколаївводоканал» у концесію – громада і надалі рішуче захищати комунальне майно міста.

Нагадаємо, засновниками ТзОВ «Енергія-Новий Розділ» є міське комунальне підприємство «Розділтеплокомуненерого» (10%) та ТОВ «Агропромислове підприємство «Львівське» (90%).  Власниками останнього є Ярослав та Богдан Дубневичі у рівних долях.   

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.