Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Афіша фіналу

fpl.ua

П'ятниця, 18 липня 2014, 17:34

У Львові складно купити дешеві квитки на матч Інтер Суперкубка

Афіша фіналу

Львів’яни скаржаться, що на очікуваний фінал Інтер Суперкубка практично не можливо купити дешеві квитки.

Касири «Арени Львів» повідомили журналісту «Варіантів», що вчора в касах стадіону квитків по 50 та 70 гривень неможливо було купити, так як в розпорядження касирів стадіону вони не надійшли.

Вони ж порадили купляти квитки цих цінових категорій через Інтернет.

Один з вболівальників поскаржився на неможливість купівлі найдешевших квитків в Інтернеті (на сайті «Gastroli.ua»), ні в касі.

«Варіантам» ситуацію прокоментував представник сайту «Gastroli.ua»:

“Квитки реально замовити на сайті, ми їх роздруковуватимемо на місці. В неділю-вівторок ми взагалі не продавали квитків. Вчора близько шістнадцятої години можна було купити квитки в один з секторів за 70 гривень.

Сьогодні можна було купити квитки в один з секторів (за ціною 70 гривень), однак вони були розкуплені протягом двадцяти-тридцяти хвилин.

Радимо Вам частіше оновляти наш сайт, щоб бачити.

Продаж відбувається залежно від того, як нам дає сигнал Прем’єр-Ліга. Коли ми дізнаємось що можна продавати квитки на якийсь сектор, то одразу це відображається на сайті. Ви замовляєте он-лайн, квитки будуть роздруковані на місці.”

Вчора керівник ГО «Завжди вірні» Тарас Павлів на своїй сторінці в соцмережі «Вконтакті» заявив, що продаж квитків для членів фанатського руху також буде обмеженим.

Нагадаємо, що у фінал Інтер Суперкубка України з футболу відбудеться у Львові 22 липня. Офіційне представлення трофею вже відбулось.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.