Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

набережний квартал у львові

novobudovy.com

Середа, 23 липня 2014, 13:53

Будівництво житлового комплексу «Набережний квартал» у Львові відновлено

набережний квартал у львові

Будівництво багатоквартирного будинку на вул. Пулюя, 36 у Львові в рамках проекту житлового комплексу "Набережний квартал" відновлено після отримання забудовником від Державно-архітектурної будівельної інспекції Декларації про початок будівництва.

Про це повідомила прес-служба ЖК "Набережний квартал". 

"Тимчасові труднощі з дозвільною документацією «Набережного кварталу» завершились. Днями ми отримали від Державно-архітектурної будівельної інспекції нові Декларації про початок будівництва нашого проекту, - повідомив співзасновник ЖК «Набережний квартал» Юрій Сусляк, - також ми провели декілька зустрічей із мешканцями гуртожитку, що розташований поруч, та представниками громадських організацій, які висловлювали певні сумніви щодо законності нашого будівництва. Компромісу, здається, досягнуто – ми допоможемо мешканцям гуртожитку у вирішенні їхніх проблем щодо відновлення фасаду будинку, встановлення метало-пластикових вікон, ремонту під’їздів та облаштування прибудинкової території навколо гуртожитку, зокрема, побудови дитячого майданчику, а також виправимо певні неузгодженості в дозвільних документах будівництва, зокрема, щодо поверховості забудови, побудови секцій навпроти гуртожитку тощо. Також ми взяли на себе відповідні зобов’язання щодо графіків нашої роботи, яка буде здійснюватись з 8-00 до 21-00.

Лише на одному майданчику «Набережний квартал» зупинятись не буде, - отож «НК» прийшов до міста Лева серйозно та надовго, наголошено уу повідомленні. 

Нагадаємо, навесні 2014 року розпочалось будівництво «Набережного кварталу» у Львові. Це 13 секційний будинок в спальному районі міста з добре розвиненою інфраструктурою. Ціна 1 кв.м. житла у «Набережному кварталі» складає сьогодні 5 900 гривень, що є найнижчою ціновою пропозицією новобудов у Львові.

Отримати більше інформації Ви зможете, завітавши до Центрів продажу «НК» у м. Львові на вул. Гнатюка, 12 БЦ «Ріус» або на вул. Івана Пулюя, 32.
Працюємо щоденно без вихідних з 9-00 до 21-00.

Телефони для довідок: +38 (032) 253-80-20, +38 (068) 222-20-12, +38 (093) 684-00-00.

Сайт: http://lviv-kvartal.com.ua/

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.