Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

www.google.ru

Вівторок, 12 червня 2012, 11:23

У акції «Літо-2012» візьмуть участь понад 400 дітей

11 червня відбулося відкриття акції «Літо – 2012» з організації дозвілля дітей та підлітків у Львівській області. До участі в акції зголосилося понад 400 дітей. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

 Акцію проводить Релігійне управління монастирів Салезіянського згромадження східного обряду в Україні (УГКЦ) за підтримки служби у справах дітей обласної державної адміністрації. Урочисте відкриття відбулося у церкві Покрови Пресвятої Богородиці.

Головною метою акції «Літо – 2012» є виховання дітей на християнських засадах. Катехизація дітей і молоді у правдах християнської віри у поєднанні з цікавим дозвіллям покликана сприяти духовному та гуманному зросту, здоровому відпочинку, всебічному розвитку молодого покоління і, відповідно до салезіянської педагогічної методики виховання, відволікати дітей від негативних суспільних проявів (куріння, наркоманії, розпусти).

Програма акції «Літо-2012» передбачає заняття у творчих студіях, зокрема театрального мистецтва, сучасного танцю, виготовлення виробів із шкіри, виробів із паличок для морозива, іконок, а також заняття в групах відповідно до віку, ігри, змагання, естафети, турніри, конкурси, танці, екскурсії, прогулянки, заняття у вподобаних гуртках.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.