Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

переселенці

ukr-online.com

Четвер, 11 вересня 2014, 11:24

На Львівщині міліціонери нагадують переселенцям про обов'язок стати на військовий облік

переселенці

На Львівщині міліціонери повідомляють чоловіків-переселенців зі Сходу про необхідність стати на військовий облік до районних військкоматів.

Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС у Львівській області.

Зокрема, дільничні інспектори міліції відвідуючи помешкання громадян виявляють чоловіків, які прибули на проживання зі східних областей держави з якими проводять профілактичні бесіди, під час яких наголошують про необхідність протягом семи днів стати на військовий облік до районних військкоматів, одночасно роз’яснюють, що у разі ухилення від постановки на військовий облік останні будуть притягнуті до адміністративної (ст. 210 КУпАП) чи кримінальної відповідальності (ст. ст. 336, 337 КК України). Вказана інформація надається до районних військкоматів.

Нагадаємо, з метою підтримання обороноздатності держави та завершення проведення антитерористичної операції проводилася третя черга часткової мобілізації населення.

В умовах, які склались на території Львівської області почастішали випадки ухилення від постановки та військовий облік та проходження військової служби.

Також, за період третьої хвилі мобілізації по матеріалах надісланих з територіальних військкоматів відкрито 40 кримінальних проваджень за ст. 336 КК України по яких на даний час триває досудове розслідування.


Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.