Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

армія

unian.ua

П'ятниця, 19 вересня 2014, 14:26

Львівські підприємства та організації виділили Збройним силам 1,5-мільйонну допомогу

армія

Вчора, 18 вересня, на сесії Львівської міської ради директор департаменту гуманітарної політики ЛМР Олег Березюк проінформував про допомогу міста українській армії, пораненим бійцям в АТО, родинам загиблих. 

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

За словами Березюка, із залученням депутатського корпусу, виконавчих органів міської ради і громадськості, ми сьогодні надали 1,5-мільйонну допомогу нашим Збройним силам з позабюджетних фондів.

"Крім цього, ми разом допомагаємо технічному забезпеченню армії, зокрема у створенні нових інструментів для ведення оборонних дій. З допомогою громадських організацій, вчених та Львівської міської ради, розроблені спеціальні пристрої оборони – габіони. Їх випускає львівське підприємство «Пліт», яке за власні кошти зробило цю розробку і зараз буде поставляти в армію. Крім того, «Електрон-Пласт» разом з нами розпрацьовує новий джгут-турнікет для застосуваннях при зупинках кровотечі. На сьогодні це надзвичайно великий дефіцит", зазначив посадовець.

За словами Березюка, підприємство «Львівський тепловозоремонтний завод» розробило тактичний поліфункціональний інструмент. Громада неймовірно креативна і конструктивна, і нам дуже приємно таким людям допомагати. 

"Колеги з громадських організацій, за допомогою Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відправили на відпочинок дітей членів АТО у Польщу, Швецію, Буковель. Зараз готується група у Грузію. Крім того, Трускавець після спаду сезону запропонував відпочинок для учасників АТО і поранених протягом осені і зими", - проінформував директор департаменту гуманітарної політики ЛМР Олег Березюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.