Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Турянський

П'ятниця, 26 вересня 2014, 10:08

Турянського обрано головою олімпійського комітету у Львівській області

Юрій Турянський

Сьогодні, 25 вересня, делегати зборів Олімпійської ради обрали т.в.о. голови Львівської ОДА Юрія Турянського головою відділення Національного Олімпійського Комітету України у Львівській області.

Кандидатуру Юрія Турянського на цю посаду запропонувала Федерація баскетболу у Львівській області, інформує прес-служба Львівської ОДА.

Одне з завдань новообраного голови відділення – це розвиток матеріально-технічної бази, наближення її до європейських стандартів, а також відновлення і будівництво спортивних споруд.

Юрій Турянський закликав делегатів працювати спільно над тим, аби спортсмени мали європейські умови для тренувань, адже, за його словами, цього не досягнути без залучення спонсорів, бізнесу, європейських грантів.

Також він подякував спортсменам Львівщини за їхні перемоги, часто не завдяки, а всупереч. Попри відсутність фінансування, достойної матеріально-технічної бази, наші спортсмени стають олімпійськими чемпіонами. Наприклад, з 6 золотих нагород України на Олімпіаді 2012 року – дві здобули представники Львівщини: фехтувальниця Яна Шемякіна та боксер Олександр Усик.

«Сподіваюся, що вже найближчим часом ми вшануємо кращих атлетів області, які тільки за останні місяць-два здобули нагороди Чемпіонатів світу з різних видів спорту, нашого молодого атлета Павла Коростильова – чемпіона та рекордсмена других літніх Юнацьких Олімпійських Ігор та їхніх персональних тренерів».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.