олександр ковальчук,  30 вересня 2014

Мем Брезіцького

Роман Брезіцький

Поки одні постять кросворди Подолячки та сцять супроти Садіка, то інші стають мемами.

Голова Львівської обласної ГО "Молодь ЗА Зміни" та кандидат у народні депутати у 117 окрузі Роман Брезіцький став першим львівським мемом під час цієї парламентської кампанії.

Поки одні страждають псевдо-інтелектуальними вордами у забитих районах Львова та його околицях (і навіть Садовий їздить на Службу Божу в Рудно закидати свої сіті), то інші піднімають центральні райони Львова своїми безсмертними сентенціями, що на лагідних крилах вітру несуть неньку-Вкраїну у її світле майбуття.

Його лаконічні мудрості – це розквітла душа легендарного українського народу у всій своїй розкосій красі та анархічній абсурдності, що є незнищенним виявом незабутнього дотику життя, тим живим свідчення, що правда українського народу була, є і буде.

Її ніколи не здолають жодні воріженьки, а усі ми, тут та зараз, можемо доторкнутись принаймні кінчиком пальця, побачити принаймні зі спини, відчути принаймні весняний подих вічного розуму української душі, душі українського народу.

У цій парламентській кампанії усі кандидати та кандидатки у народні депутати і народні депутатки хочуть бути героями та героїнями, усі вони хочуть бути поміченими, усі вони жадають уваги.

Та поміж багатьох покликаних уваги заслуговує лише дещиця вибраних. Кожен з кандидатів хоче, щоб у їхньому героїзмі їхнім ворогом був Міккі Рурк з футболці з Путіним, а після перемоги у звитяжній боротьбі своїх героїв заціловувала Дженніфер Лав Г'юїтт (ця мрія поета).

Але Дженіфер може заціловувати лише когось одного і нехай цього вечора це буде Роман Брезіцький, людина-сцена, людина-фронт, людина-мем.

У безсмертних цитатах Брезіцького є усе.

Є біль духовних пошуків.

Є відповідальність незалежності.

Є успішна невичерпність вичерпаної вичерпності.

Є любов до батьків.

Є холоднокровні емоції амбіцій.

Він хоче бути героєм України і чим є оце його бажання, як не співочою піснею, бо Україна та українці не можуть жити без пісні.

Пісня – душа народу. І тому кожен, хто хоче бути героєм України повинен співати разом зі всіма, дружно, на колінах, пошепки, і так, як це вміє лише Енріке Іглесіас:

I can be your hero, baby

I can kiss away the pain

I will stand by you forever

You can take my breath away

Саме цієї співочої миті Варіанти дозволяють собі додати трохи музики на ліричні слова Романа Брезіцького та отримати чотири музичні варіанти його безсмертної мудрості:

Мудрості героїчної

Мудрості скоромовної

Мудрості спасительної

Мудрості відповідальної

Отож, до нових зустрічей в етері майбутні меми та мемині.

фото: facebook.com/roman.brezitskyy

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.