Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Понеділок, 25 березня 2024, 10:45

Садовий хоче стати найкращим двірником Львова, щоб поїхати на віцечки до Європи

Андрій Садовий

Андрій Садовий закликає львів'ян взяти участь у конкурсі з визначення найкращого двірника Львова.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці.

Андрій Садовий закликав львів'ян взяти участь у конкурсі "Найкращий двірник Львова", голосування триватиме до 28 березня на Фейсбук-сторінці "Гаряча лінія міста Львова".

За результатами конкурсу визначать одного переможця, який отримає звання "Найкращий двірник Львова-2024", а також найкращих двірників у кожному районі міста.

"Зараз прохання конкретно до львів'ян. Завершується прийом заявок на конкурс "Найкращий двірник Львова". Зробіть комплімент людям, які турбуються про наше місто" – наголосив Садовий.

Нагородження переможців відбудеться після підрахунку голосів. Двірник, який набере найбільшу кількість голосів львів'ян, отримає титул "Найкращий двірник Львова-2024" і приз, про який буде оголошено згодом.

Нагадаємо, 18 березня Львівська міськрада оголосила конкурс на кращого двірника Львова 2024 року. Конкурс проводять вже вп'яте.

Першим переможцем конкурсу "Найкращий двірник Львова – 2018" став Мирослав Новоставський, двірник ЛКП "Південне", Франківської районної адміністрації, який доглядає територію будинку на вул. Володимира Великого, 117. Він отримав подарунковий сертифікат на тур "Вікенд у Європі! Краків, Прага, Відень та Будапешт".

Переможцем конкурсу "Найкращий двірник Львова – 2019" став Володимир Катинський – двірник ЛКП "Балатон-409", якому також вручили подарунковий сертифікат на тур "Вікенд в Європі!". У 2020 році в конкурсі вдруге переміг Мирослав Новоставський з ЛКП "Південне", якому запрезентували путівку на паломницьку подорож на Святу землю. 

Натомість у 2021 та 2022 році конкурс "Найкращий двірник Львова" не проводився, а у 2023 році найкращим двірником Львова став двірник палацу графів Потоцьких.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.