Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

двірники у Львові

Понеділок, 18 березня 2024, 10:59

У Львові вп'яте обиратимуть найкращого двірника міста

двірники у Львові

Львівська міськрада оголосила конкурс на кращого двірника Львова 2024 року.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Львівська міська рада вп'яте оголосила конкурс "Найкращий двірник Львова", який відбуватиметься з 18 до 28 березня, а голосування відбуватиметься на Фейсбук-сторінці "Гаряча лінія міста Львова".

Перший етап конкурсу триватиме з 11:00 год 18 березня до 11:00 год 28 березня 2024 року. Впродовж тижня мешканці міста можуть подавати кандидатуру двірника, заповнивши відповідну Google-форму.

Другий етап – голосування за подані кандидатури – розпочнеться о 17:00 год 25 березня і завершиться о 17:00 год 28 березня.

За результатами конкурсу буде визначено одного переможця, який отримає звання "Найкращий двірник Львова-2024", а також найкращих двірників у кожному районі міста. Усі переможці отримають цінні подарунки.

"На сьогодні у Львові працює більш як 1200 двірників і маємо понад 300 вакансій. Зазвичай, це прості, вже старшого віку люди, які докладають чималих зусиль, щоб нам було комфортно. Одній людині доводиться прибирати велику територію площею понад 2,5 тис. м² – це сходові клітки, прибудинкові території, проїжджа частина, газони та ін. Це важка щоденна праця, яка не особливо помітна, коли виконується. Тому, вчергове хочемо привернути увагу мешканців до професії двірника. Саме мешканці якнайкраще можуть оцінити їхню роботу" – наголосив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Орест Тимчишин.

Нагадаємо, першим переможцем конкурсу "Найкращий двірник Львова – 2018" став Мирослав Новоставський, двірник ЛКП "Південне", Франківської районної адміністрації, який доглядає територію будинку на вул. Володимира Великого, 117. Він отримав подарунковий сертифікат на тур "Вікенд у Європі! Краків, Прага, Відень та Будапешт".

Переможцем конкурсу "Найкращий двірник Львова – 2019" став Володимир Катинський – двірник ЛКП "Балатон-409", якому вручили подарунковий сертифікат на тур "Вікенд в Європі! Краків, Прага, Відень та Будапешт".

У 2020 році в конкурсі вдруге переміг Мирослав Новоставський з ЛКП "Південне", якому запрезентували путівку на паломницьку подорож на Святу землю. 

Натомість у 2021 та 2022 році конкурс "Найкращий двірник Львова" не проводився, а у 2023 році найкращим двірником Львова став двірник палацу графів Потоцьких.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.