Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Понеділок, 16 березня 2020, 16:22

Садовий відправить найкращого двірника Львова у подорож на Святу землю

Андрій Садовий

У Львові нагородили кращого двірника та кращих працівників робітничих професій у всіх районах міста.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Із нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, який відзначають у третю неділю березня, Львівська міська рада провела конкурс на кращого двірника міста Львова.

Цьогоріч ним вдруге став Мирослав Новоставський з ЛКП "Південне" у Франківському районі міста, який отримував таку нагороду у 2018 році. Йому запрезентують путівку на паломницьку подорож на Святу землю. 

Також обрали кращого двірника в кожному районі міста: Галицький район – Любов Крив’як (ЛКП "Старий Львів"), Залізничний район – Надія Дмухівська (ЛКП "Сяйво"), Личаківський район – Євгенія Логін (ЛКП "Господар"), Сихівський район – Галина Тихович (ОСББ "Хоткевича"), Шевченківський район – Оксана Більо (ЛКП "Балатон-409"). Кожен з цих переможців отримає подорож Україною. 

Нагадаємо, цьогоріч на конкурс із обрання кращого двірника Львова-2020 подали кандидатури 41 двірники, а 19 лютого Львівська міська рада оголосила про початок конкурсу .

Додамо, переможцем цього конкурсу у 2018 році став Мирослав Новоставський, який доглядає територію будинку на вул. Володимира Великого, 117. Він отримав подарунковий сертифікат на тур "Вікенд в Європі! Краків, Прага, Відень та Будапешт".

Кращим двірником міста у 2019 році обрали Володимира Катинського, двірника ЛКП "Балатон-409" Шевченківського району, якого нагородили туром "Вікенд в Європі! Краків, Прага, Відень та Будапешт".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.