Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

двірники Львова

Середа, 4 березня 2020, 14:59

Найкращим двірником Львова планують стати більше 40 осіб

двірники Львова

На конкурс із обрання кращого двірника Львова-2020 подали кандидатури 41 двіринка.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Ще 19 лютого Львівська міська рада оголосила про початок конкурсу на обрання кращого двірника Львова, який вже втретє проводять з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, що відзначають у третю неділю березня.

Станом на сьогодні на звання "Найкращий двірник Львова-2020" претендує 41 людина.

Голосування за подані кандидатури завершиться 11 березня, а нагородження перможців, найкращих двірників з кожного району, відбудеться 13 березня. Двірник, який набере найбільшу кількість голосів львів'ян, отримає титул "Найкращий двірник Львова-2020" і приз.

Як заявляв міський голова Львова Андрій Садовий, переможець цьогорічного конкурсу отримає путівку на паломницьку подорож на Святу землю. 

Нагадаємо, переможцем цього конкурсу у 2018 році став Мирослав Новоставський, який доглядає територію будинку на вул. Володимира Великого, 117. Він отримав подарунковий сертифікат на тур "Вікенд в Європі! Краків, Прага, Відень та Будапешт".

Кращим двірником міста у 2019 році обрали Володимира Катинського, двірника ЛКП "Балатон-409" Шевченківського району, якого нагородили туром "Вікенд в Європі! Краків, Прага, Відень та Будапешт".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.