Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

двірники Львова

П'ятниця, 16 березня 2018, 12:27

Міськрада відправить найкращого двірника Львова у подорож Європою

двірники Львова

У Львові нагородили кращого двірника та кращих працівників робітничих професій у всіх районах міста.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Із нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, який відзначають у третю неділю березня, Львівська міська рада провела конкурс на кращого двірника міста Львова.

Конкурс тривав з 7 березня до 14 березня на Facebook-сторінці "Гаряча лінія міста Львова", а на звання кращого двірника претендували 110 кандидатів.

Переможцем конкурсу став Мирослав Новоставський – двірник ЛКП «Південне» Франківської РА, який обслуговує вул. В.Великого, 117. За нього проголосувало 130 осіб, а відрив між переможцем і другим місцем становив більше 20 голосів.

Мирослав Новоставський отримав подяку від громади міста, сертифікат на автобусний тур «Вікенд в Європі: Краків, Прага, Відень та Будапешт» на двох осіб, а також грошову премію в розмірі свого місячного посадового окладу.

Також у рамках конкурсу було відзначено ще 5 двірників в інших районах міста: Галину Височанську – двірник ЛКП «Рясне-403», Шевченківської РА, Михайла Новікова – двірник ЛКП «Управитель», Личаківської РА, Любов Залипську – двірник ЛКП «Княже місто», Галицької РА, Надію Лабіш – двірник ЛКП «Старий Сихів», Сихівської РА, Анну Дудку – двірник ЛКП «Богданівка», Залізничної РА.

Вони отримали подяки, грошову премію та сертифікати на подорож «Камянець-Подільський круїз».

Крім цього, подяки і сертифікати на екскурсію центром Львова вручили ще 6 працівників робітничих професій з ЛКП кожного з районів міста: Петрові Гунько – слюсар-сантехнік ЛКП «Управитель» (Личаківська РА); Володимиру Шелюху – покрівельник ЛКП «Старий Львів» (Галицька РА); Наталі Квятковській – маляр ЛКП «Затишне» (Франківська РА); Роману Михасіву – електрик ЛКП «Богданівка» (Залізнична РА); Івану Гнатіву – слюсар-сантехнік ТзОВ ЖЕП «Стимул-Сихів» (Сихівська РА); Роману Салінському – столяр ЛКП «Варшавське-407» (Шевченківська РА).

Додамо, станом на сьогодні у Львові працює 1933 двірників: 207 у Галицькій РА, 274 – у Залізничній РА, 231 – у Личаківській РА, 461 – у Сихівській РА, 432 – у Франківській РА, та 328 – у Шевченківській РА.

Нагадаємо, нещодавно у Львові затвердили розмір зарплат працівникам комунальних підприємств, що обслуговують житлові фонди у 5 районах міста. Тепер двірник, який прибирає сходові клітки та прибудинкову територію, отримуватиме 3 723 грн зарплати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.