Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

двірники

Вівторок, 13 березня 2018, 10:09

Кращим двірником Львова хочуть стати 110 комунальників

двірники

Ім'я переможця конкурсу "Кращий двірник Львова" оголосять у п'ятницю, 16 березня.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Із нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, який відзначають у третю неділю березня, Львівська міська рада оголосила конкурс на кращого двірника міста Львова. Станом на вчора на звання кращого двірника претендують 110 кандидатів.

Голосування за кращого двірника Львова триває до 14 березня на Facebook-сторінці "Гаряча лінія міста Львова". Для цього у коментарі під оголошенням про конкурс потрібно подати ім’я та прізвище свого кандидата або зазначити адресу вашого будинку. Таким чином буде визначено двірника, який обслуговує цю вулицю.

Двірник, який отримає найбільшу кількість лайків у пропозиції в коментарях, і стане переможцем. Він отримає приз, втім який саме, у міськраді нараді тримають у таємниці.

Оголосять ім'я кращого двірника Львова у п'ятницю, 16 березня.

Нагадаємо, нещодавно у Львові затвердили розмір зарплат працівникам комунальних підприємств, що обслуговують житлові фонди у 5 районах міста. Тепер двірник, який прибирає сходові клітки та прибудинкову територію, отримуватиме 3 723 грн зарплати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.