Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

двірники

Середа, 7 березня 2018, 12:56

У Львові затвердили розмір зарплат двірникам

двірники

Двірник, який прибирає сходові клітки та прибудинкову територію, отримуватиме 3 723 грн.

Сьогодні, 7 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив рекомендовані критерії розрахунку штатної чисельності і розмір зарплат працівників комунальних підприємств, що обслуговують житлові фонди Галицького, Залізничного, Сихівського, Франківського та Шевченківського районів.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Для комунальних підприємств, що обслуговують житлові фонди у 5 районах Львова, міськрада передбачила 14 посад, а необхідну кількість штатних одиниць ЛКП мають визначити за спеціальним розрахунком.

Також виконком затвердив розмір зарплат працівникам комунальних підприємств, зокрема двірник, який прибирає сходові клітки та прибудинкову територію, отримуватиме 3 723 грн. А оклад двірнику, який прибирає комунальні території міста, визначатимуть за результатами конкурсних торгів.

Директори комунальних підприємств отримуватимуть 8 100 грн заробітної плати, його заступник – 7 615 грн, а головний бухгалтер – 7 189 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.